Przechowuj, gotuj, nie marnuj – organizacja posiłków w praktyce

Warsztaty z dietetykiem rodzinnym
Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Pyzdrach w ramach Grantu ,,Wielkopolskie telecentrum opieki” zorganizował już 4 warsztaty z cyklu zdrowego odżywiania pt. „Przechowuj, gotuj, nie marnuj – organizacja posiłków w praktyce”, które przeprowadziła Pani Paulina Konkiewicz – dietetyk rodzinny.
Podsumowując:
- regularne planowanie posiłków zmniejsza marnowanie jedzenia,
- odpowiednie przechowywanie wydłuża świeżość produktów,
- wspólne gotowanie może być sposobem na wykorzystanie resztek.

wyświetl galerię w Cooliris
  • Warsztaty z cyklu zdrowego odżywiania
  • Warsztaty z cyklu zdrowego odżywiania
  • Warsztaty z cyklu zdrowego odżywiania
  • Warsztaty z cyklu zdrowego odżywiania
  • Warsztaty z cyklu zdrowego odżywiania